https://irsherkat.ssaa.ir Secrets

بعد دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد مجموعه الهیات و معارف اسلامی (مخصوص اهل تسنن)

یکی از بخش هایی که در میز خدمت این سازمان وجود دارد، بخش ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری می باشد. این بخش از قسمت های مختلف دیگری تشکیل شده است که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

همانطور که می دانید، این روزهای شرکت ها به سختی با اشخاص حقیقی (اشخاص حقیقی یعنی افراد) وارد مذاکره تجاری می شوند و بزرگترین دلیلی که شرکت های با اشخاص حقیقی کار نمی کنند این است که نمی توانند به راحتی به آن ها اعتماد کنند و کار را به یک شخص بسپارند یا خیالشان از این بابت نارحت است که کسی غیر از آن شخصی حقیقی وجود ندارد که مسئولیت کار را بر عهده بگیرد.

پس از اینکه از طرف سازمان مربوطه در رابطه با پرونده شما جوابیه دریافت گردد، نخستین ثبت اقدام به بررسی مجدد پرونده و تنظیم مدارک برای روزنامه رسمی نموده و بلافاصله پس از تکمیل مدارک، آنها را برای دریافت آگهی و روزنامه رسمی ارسال می نماید.

متقاضیان ثبت شرکت ها می توانند از طریق این بخش از سامانه تمامی اطلاعات قانونی در نام شرکت ها را آگاهی پیدا کنند .

لیست فرم های مورد نیاز در این بخش قرار داده شده اند و این فرم ها در این بخش قابل دریافت می باشند.

شماره و تاریخ اظهارنامه اصلی در اظهارنامه تکمیلی ذکر می گردد.

یه گروه استارتاپی برای شروع کار خودشون در read more مرکز رشد دانشگاه، نیاز به ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارند و از من میخوان در انجام هماهنگی ها، کارهای اداری و حضور در محلی که مرکز رشد در اختیارشون قرار داده کمک حالشون باشم، و میگن برای اینکه در انجام امورات، بنده باید در شرکت هم مسئول باشم و یکی از این دو عضو اصلی بهمراه من شرکت رو ثبت کنن و من هم مدیر عامل باشم !!!

با سلام و درود، جهت ثبت اختراع می بایست طرح خود را در پورتال اداره کل مالکیت صنعتی به ثبت برسانید.

جهت ثبت شرکت به مدارک تحصیلی نیاز نیست – جهت تخمین زمان و هزینه با کارشناسان در تماس باشید – در مورد مجوز فعالیت نیز می بایست از ادارات اصناف مربوطه جویا شوید

تصویر شناسنامه و کارت ملی برای متقاضیان حقیقی ، ssaa. ir مدارک تاسیس شرکت برای شرکت ها و مجوزهای مربوطه برای موسسات علمی الزامی است.

برای استعلام ممنوع الخروجی بودن لازم است که یک سری اطلاعات هویتی در فرم استعلام ممنوع الخروجی وارد شوند.

مخترع شخصی است که اختراع حاصل تلاش فکری و ذهنی اوست و حقوق اختراع ثبت شده منحصراً به او تعلق دارد اما در بسیاری از مواقع مخترعین بر طبق قرارداد استخدام یا کار معین و یا قراردادهایی ازاین قبیل اختراع را به دستور و سفارش کارفرما انجام می دهند و برطبق قرارداد فیمابین تمام یا قسمتی از حقوق مادی آن متعلق به کارفرما یا بنگاه و شرکتی است که وی را استخدام کرده است ولیکن نام مخترع (حقوق معنوی) وی محفوظ است و نام وی باید در اختراع ذکر شود فلذا درصورتیکه مخترع غیر از مالک باشد باید این بند تکمیل شود و نکته دیگر اینکه درصورتیکه افرادی به صورت مشترک اختراعی کرده باشند حقوق ناشی از اختراع مشترکاً به آنان تعلق می گیرد و درصورت تعدد متقاضیان ثبت اختراع به درخواست آنها میزان سهم هریک در گواهی نامه اختراع به تفکیک قید خواهد شد در غیراینصورت حقوق ناشی از اختراع بالسویه خواهد بود.

همچنین، در این بخش توضیحاتی مربوط به اظهارنامه اختراع و نحوه تکمیل آن به افراد داده شده اند که برای افراد بسیار مفید خواهند بود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *